NIEUWS

Terpen II vanaf 18 december in de verkoop: 15 nieuwbouwwoningen in Maurik

Familie Beekhuizen

Op zoek naar een nieuwbouwwoning centraal in de Betuwe? Aan de landelijk gelegen nieuwbouwwijk Oosterweyden in Maurik wordt een nieuw hofje toegevoegd, genaamd de Terpen II.

De woningen zijn divers: van tussenwoningen tot vrijstaande huizen. Ook aan senioren is gedacht met de optie om in levensloopbestendige tweekappers te wonen. De woningen hebben met elkaar gemeen dat ze aan de achterkant royale tuinen hebben en aan de voorkant uitzicht op een groen hof. De geschatte prijzen liggen tussen de €359.000 en €705.000.

Voorinschrijving van start
Van maandag 18 december tot dinsdag 9 januari 16.00 uur is de voorinschrijving. Je kunt ons dan jouw voorkeuren doorgeven op basis van indicatieve prijzen. Heb je interesse? Geef dan zo veel mogelijk van je voorkeuren aan ons door. Zodra de exacte verkoopprijzen bekend zijn, waarschijnlijk eind januari, vindt de definitieve inschrijving plaats.

Over Oosterweyden
Oosterweyden wordt ook wel ‘Mauriks mooiste buiten’ genoemd. Het is een ruim opgezette, waterrijke woonomgeving. Er zijn meerdere speelplekken voor kinderen. Je woont er enerzijds intiem met alle benodigde voorzieningen in de buurt. Anderzijds woon je er vrij, uitkijkend over de landerijen.

De woonwijk trekt een diverse groep bewoners, vanwege de verscheidenheid aan woningen die zowel in de koop- als de huursector worden aangeboden. Neem er gerust een kijkje!

Meer weten?
Alle informatie over de woningen, waaronder plattegronden, optielijsten, technische omschrijvingen, en de procedure voor voorinschrijven, vind je op deze website
.

Onze nieuwbouwspecialist Ap van Dolderen staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Je bereikt hem via 0344-691569 of ap@familiebeekhuizen.nl.

Wellicht ook interessant: de Terpen I
Ook de Terpen I is een prachtig hofje met nieuwbouwwoningen in Maurik. De laatste vrijstaande woningen zijn op dit moment nog beschikbaar. Hier lees je er meer over.

Familie Beekhuizen