hero-image

Powered by Familie Beekhuizen

Monopoly De Betuwe

De Betuwe heeft een eigen monopolyspel: zo ontvang jij een exemplaar

Vanaf nu kun je leven als een vastgoedmagnaat in de Betuwe. Je loopt van de Weverstraat in Ophemert naar de Rijnstraat in Ingen. Onderweg koop je het station van Geldermalsen of misschien wel Familie Beekhuizen in Zoelen! Tenzij je in de gevangenis belandt. Het kan allemaal in het nieuwe collector’s item Monopoly De Betuwe. Een must-have voor elke Betuwer.

Familie Beekhuizen Familie Beekhuizen

“Je hebt het Fruitcorso gewonnen. Je krijgt M10 van elke speler”

“Reis naar station Kesteren. Als je langs ‘start’ komt, krijg je M200”

Familie Beekhuizen

Toen we merkten dat veel mensen in de coronaperiode meer tijd thuis doorbrachten en meer familiespellen speelden, bedachten we iets ludieks: een versie van het klassieke vastgoedspel Monopoly voor de Betuwe.

Het leverde ons de nodige keuzestress op, omdat de Betuwe veel meer mooie plekken heeft dan op het speelbord passen. Daarom vroegen we op Facebook en Instagram wat er in het spel moest komen. En dat hebben we geweten! Vele buren en buurtbewoners in de Betuwe trommelenden elkaar op om mee te stemmen over de inhoud van het spel. 

We telden de duizenden stemmen, maakten speelkaarten en verzamelden monopolygeld. En nu is het uitdelen begonnen! We gaven al meer dan honderd spellen weg naar aanleiding van winacties op onze sociale media en geven spellen weg aan iedereen die via ons een woning koopt of verkoopt. 

Volg ons

Wil jij ook een exemplaar van Monopoly De Betuwe hebben? 
Als jij je op de woningmarkt oriënteert en je daarbij onze makelaars inschakelt voor een vrijblijvende waardebepaling van jouw woning, nemen wij voor jou een spel mee. Het is een limited edition, dus we delen de spellen uit uit zolang de voorraad strekt. Wees er snel bij, want op=op!