Een familiebedrijf

In 1993 startte onze moeder en schoonmoeder Heleen Beekhuizen als een van de eerste vrouwelijke makelaars vol inzet en overgave haar eigen makelaarskantoor: Heleen Beekhuizen Makelaardij.

Familie Beekhuizen

En met succes: het kantoor kan niet meer worden weggedacht uit de Betuwe.

Heleens hart voor de zaak, haar enthousiasme voor het vak en haar persoonlijke inzet kenmerken het bedrijf al ruim 29 jaar.

Met de paplepel ingegoten
Het makelaarsvak werd ons met de paplepel ingegoten. Na het overlijden van Heleen in 2008, zetten wij als geboren en getogen Betuwers het succes van Heleen Beekhuizen Makelaardij met trots voort als familiebedrijf. Daarom veranderden we de bedrijfsnaam in Familie Beekhuizen.

Familie Beekhuizen
Familie Beekhuizen

Kantoorhond

Saar

Labrador Saar maakt als parttime kantoorhond het team compleet. Saar is de hond van Ap en Henriëtte en geregeld te vinden op kantoor in Zoelen. Het is een gezelligheidsdier en een allemansvriendin. Saar doet geen vlieg kwaad en ze begroet bezoekers het liefst zo enthousiast mogelijk.

Neem vrijblijvend contact op:

Saar

Familie Beekhuizen

Nieuwbouwspecialist

Ap van Dolderen

Als je gaat samenwonen met de eigenaresse van een familiebedrijf, dan zit er niks anders op dan je aan te sluiten bij het bedrijf. Het overkwam Ap van Dolderen toen hij in 2006 verliefd werd op Henriëtte. Het duurde een paar jaar, maar eind 2013 werd hij officieel lid van de Familie Beekhuizen. “Ik ben inmiddels actief in de nieuwbouw, administratie, P&O én sparringsmaatje”, vat Ap het geheel samen.

Afwisselend takenpakket
Ap is blij met zijn afwisselende takenpakket. “Als ik de administratie doe, zit ik in een klein wereldje. Terwijl ik het heel leuk vind om met mensen in contact te zijn.” En onderschat Aps rol als ‘man van’ niet. Hij werkt de meeste dagen vanuit huis in Meteren, waar hij ook zorgt voor dochters Iris en Roos en de jonge zwarte labrador Saar. En hoewel ze niet meer thuis wonen, staat hij voor zijn kinderen Lex, Jeroen en Marlies ook altijd klaar.

Nieuwbouw
Ap staat bekend om zijn snelheid. Hij werkt in de nieuwbouw vaak in opdracht van projectontwikkelaars, dus verkoop van papier. “Ik reageer 24 uur per dag, ook ’s avonds als ik op de bank zit. Bovendien werk ik ook ’s avonds op kantoor als dat beter uitkomt voor mijn klanten.”

Heb je vragen over nieuwbouw? Dan kun je bij Ap terecht.

Neem vrijblijvend contact op:

Ap

Familie Beekhuizen

Secretaresse

Janine Vermeer

In augustus 2019 gooide Janine Vermeer haar leven over een andere boeg. Na dertien jaar fulltime moeder te zijn geweest, vroeg Familie Beekhuizen haar om office manager Celine te vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof. “Waar begin ik aan?”, dacht Janine de eerste weken. “Echt alles was nieuw voor me, het was best pittig.” Inmiddels is Janine niet meer weg te denken bij de Familie Beekhuizen en blijft ze het team versterken.

Enthousiast
Janine heeft een ondersteunende, oplossingsgerichte rol. Ze helpt haar collega’s waar ze kan, bemiddelt tussen alle afspraken. Ze vindt alles leuk en staat dan ook bekend om haar enthousiasme. Het meest enthousiast wordt ze van het contact met mensen. “Ik neem de telefoon aan, dus ik spreek een hoop mensen. Ik vind het belangrijk dat ik met iedereen goed contact heb.” Ook met het team. Ze heeft zich onmisbaar gemaakt en in korte tijd een plekje veroverd in het hechte team. “Het is de leerzaamste tijd van mijn leven. Het team staat achter me. Daardoor ben ik tot ontwikkeling gekomen. Ik leer nog elke dag. Ik heb mijn plekje gevonden en wil nooit meer wat anders.”

Janine woont samen met haar vriend Jordy en haar zoons Damien en Delano in Kesteren. “Ik hoef niet te werken, maar ik vind het gewoon leuk. En daar doe ik het uiteindelijk allemaal voor.”

Neem vrijblijvend contact op:

Janine

Familie Beekhuizen

Vastgoedadviseur

Twan van Mourik

Twan van Mourik voelt feilloos aan hoe jij graag benaderd wilt worden. Hij is vriendelijk, houdt van een praatje en heeft oog voor iedereen. Twan is ondernemend, sportief en energiek: jouw opdracht is voor hem een wedstrijd die hij speelt om te winnen.

Van trainingspak naar maatpak 
In de zomer van 2021 verruilde Twan zijn trainingspakken voor maatpakken. Nadat hij zijn diploma voor gymleraar zijn ontvangst nam, sloeg hij een hele andere weg in: hij werd lid van Familie Beekhuizen. Op dit moment combineert hij het werk als vastgoedadviseur met een opleiding tot makelaar en taxateur.

Neem vrijblijvend contact op:

Twan

Familie Beekhuizen

Makelaar-taxateur

Henriëtte van Vessem

Henriëtte van Vessem is een echte creatieveling. Ze bedenkt graag hoe het beter kan en het liefst out of the box. Zo kwam er een datingapp voor woningen en een huis-aan-huisblad: het Familie magazine. Momenteel ontwikkelt ze een monopolyspel voor de Betuwe.
Net als haar broer Jeroen is Henriëtte direct in haar communicatie. Je kunt aan haar wel een klusje overlaten. Ze voelt zich erg verbonden met haar familie, haar werk en haar opdrachtgevers. Henriëtte is iemand met hart voor de zaak.

Familiebedrijf
Samen met Jeroen geeft Henriëtte leiding aan Familie Beekhuizen, het familiebedrijf dat werd opgericht door haar moeder Heleen Beekhuizen. Henriëttes man Ap werkt als nieuwbouwspecialist. Ze hebben twee dochters: Iris en Roos en wonen in Meteren.

Neem vrijblijvend contact op:

Henriëtte

Familie Beekhuizen

Makelaar-taxateur

Jeroen van Vessem

Jeroen van Vessem is een aanpakker. Hij is zakelijk en werkt resultaatgericht. Jeroen is praktisch in zijn oplossingen en hij windt er geen doekjes omheen: hij is direct en eerlijk. Je weet precies wat je aan hem hebt. Bovendien werkt hij razendsnel en is hij altijd enthousiast.

Chefke
Jeroens collega’s typeren hem als ‘chefke’. Hij heeft dan ook de dagelijkse leiding met zijn zus Henriëtte sinds ze de makelaardij overnamen van hun overleden moeder Heleen Beekhuizen. Jeroen weet alles, is een wandelend archief. Jeroen is niet alleen een perfecte makelaar, maar ook taxateur. Hij kan alle huizenprijzen van 25 jaar geleden nog opnoemen. Hoe hij dat doet? “Dat gaat vanzelf. Dat komt voort uit betrokkenheid.”

Neem vrijblijvend contact op:

Jeroen

Meet the family

Dankzij onze familieband én onze gedeelde liefde voor het vak vormen we een sterk en hecht team. Onze inzet en deskundigheid zijn dan ook tot ver buiten ons werkgebied bekend.

Familie Beekhuizen Familie Beekhuizen Familie Beekhuizen Familie Beekhuizen

"Verkoop is heel makkelijk en soepel verlopen, geweldig hoe ze ons hier bij geholpen hebben. Prima gedaan ✔️ "

"Wij zijn super tevreden met de wijze waarop Beekhuizen ons heeft bijgestaan bij de verkoop van ons huis. Er is veel telefoon verkeer geweest. We werden bij iedere stap op hoogte gehouden. Geweldige enthousiaste club. Absoluut een aanrader. "

"Alles is heel prettig gegaan,het is fijn dat iemand je huis gaat verkopen, die weet waar hij over praat.Alles fijn en correct door en met Jeroen geregeld, en heel snel verkocht. TOP ?"

Familie Beekhuizen Familie Beekhuizen

9.3

Verkoop

Op basis van 357 beoordelingen van de afgelopen 24 maanden.

Verkoop

9.5

Aankoop

Op basis van 10 beoordelingen van de afgelopen 24 maanden.

Aankoop

Familiewaarden

Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar klanten. We werken hard, staan altijd voor iedereen klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol: wij vinden niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. We bieden elkaar én onze klanten een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld. We zijn trots op onze prestaties en vieren graag onze onze successen.

Familie Beekhuizen Familie Beekhuizen Familie Beekhuizen

Familiewaarden

Familiewaarden

Wij geloven in beloven:

01

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;

02

Geen poespas, maar 
een helder advies;

03

Volledige inzet voor optimaal resultaat.

Een sterke familieonderneming

Wij worden nog dagelijks geïnspireerd door de inzet en het enthousiasme van onze moeder en schoonmoeder Heleen Beekhuizen. We houden van het vak, van de Betuwe en van de afwisseling die deze combinatie elke dag met zich meebrengt. We hopen je nog tientallen jaren te kunnen helpen met je woonwensen.

Familie Beekhuizen Familie Beekhuizen Familie Beekhuizen Familie Beekhuizen
Familie Beekhuizen

Contact

We horen graag wat jij van ons verwacht. Wat vind je belangrijk en hoe kunnen wij daar het beste in voorzien? Laat hieronder je boodschap achter of kom gerust eens langs bij ons op kantoor.

    hero-image