FAMILIEVERHALEN

Secretaresse Janine: ‘Als ik een grote mond krijg, leg ik het uit’

Familie Beekhuizen

Onze secretaresse Janine Vermeer haar werk tot voor kort een gekkenhuis. “Het was zó druk en procedures verliepen zó snel: mijn hoofd liep er soms van over. Vanwege de hectiek bleven laptops zelfs aan tijdens de lunch. Maar we hebben de rust teruggevonden.”

Aanleiding voor deze hectiek is dat aantal contactmomenten tussen woningzoekenden en onze makelaardij in een jaar tijd verdubbelde. Janine: “De telefoon ging de hele dag, klanten liepen continu in en uit, collega’s appten. Er waren zoveel mensen die een woning zochten, terwijl er amper woningen waren. De telefoontjes met hulpvragen van woningzoekenden die er niet tussenkwamen, liepen op. Ik kreeg best vaak een grote mond als ik voor mensen geen bezichtiging kon regelen. Dan legde ik het uit. Wij kunnen namelijk niet meer dan een x-aantal bezichtigingen plannen. En bezichtigingen zijn vaak op vaste dagen, waardoor we niet aan elke individuele agenda tegemoet kunnen komen.”

“Dat we door de coronamaatregelen strikt moesten plannen, hielp ook niet mee. De team effort sleepte me erdoorheen. We voelen elkaar op kantoor goed aan. We kunnen altijd even bij elkaar terecht voor advies of een frisse blik. In dit geval heeft de veranderende markt ervoor gezorgd dat we weer voor iedereen klaar kunnen staan. Dat maakt mijn werkdagen een stuk aangenamer.”