GEHEIMEN

Nieuw magazine

Familie Beekhuizen

Een jaar geleden gingen de eerste coronamaatregelen in. Omdat wonen een primaire levensbehoefte is en er een tekort aan woningen is, was het belangrijk dat wij doorgingen met ons werk. Maar dan wél in aangepaste vorm!

Het werd een intens jaar. Aan de ene kant hadden we de angst voor corona en de zorg voor onze naasten. En aan de andere kant was er de wil en de noodzaak om
er voor andere families te zijn. We zijn trots op ons team voor wat zij het afgelopen jaar allemaal hebben gedaan: Celine, Janine, Jochem, Twan, Ap, Mâcé en Melissa bleken veerkrachtig en van betekenis voor alle betrokkenen. Een ander teamlid, Rianne, besloot na 21 jaar uit dienst te gaan. Ze is dan wel geen bloedverwant, toch voelt ze als familie. We zullen Rianne missen en wensen haar het allerbeste met haar volgende uitdaging!

Er was ook reden voor een (familie) feestje: op 21 januari kwam Bibi ter wereld, dochter van Jochem en Ingrid. En we verkochten – ondanks alle uitdagingen – in het afgelopen jaar meer panden dan we ooit in ons 27-jarige bestaan in een jaar hebben verkocht.

Voor het komende jaar zien een flinke uitdaging in de woningmarkt. Uit statistieken blijkt dat veel woningeigenaren willen verhuizen, maar dit bewust niet doen. En
dat terwijl de markt wel wat doorstroming kan gebruiken om starters een kans te geven op een eigen (t)huis.

In dit magazine leggen we uit
hoe de markt ervoor staat en wat we voor u en uw familie kunnen betekenen. We attenderen serieuze woningzoekenden op Settle: onze effectieve datingapp voor de woningmarkt. Ons team heeft vijf verschillende makelaars met vijf verschillende kwaliteiten. Doe de test om erachter te komen wie het best bij u past. Tot slot trakteren we de regio op een nieuw familiespel: Monopoly De Betuwe. Speelt u het spelletje mee? Lees dan snel verder!

Liefs,
Jeroen en Henriëtte

 

Familie Beekhuizen