GEHEIMEN

Janine

Familie Beekhuizen

Janines leven staat in het teken van voetbal: ‘Ik liep als klein meisje al op het veld’

Janine kan zich geen leven voorstellen zonder voetbal, terwijl ze zelf nooit een balletje heeft getrapt. “Nu is meisjesvoetbal hot, maar in mijn jeugd – ik word 39 – bestond dat hier niet.” “Ik liep als klein meisje al op het voetbalveld, met mijn vader mee. Hij is later koninklijk onderscheiden voor zijn vrijwilligerswerk voor de voetbalvereniging.
Ook in mijn ‘jongensgezin’ speelt voetbal een grote rol. Mijn partner Jordy is jeugdcoördinator, keepers- en voetbaltrainer. Mijn oudste zoon Damiën is aanvoerder van zijn team én trainer bij de jeugd. En mijn jongste zoon Delano heeft veel talent. Hij sluit na de zomer aan bij de jeugdopleiding van N.E.C. in Nijmegen.”

 

Familie Beekhuizen

‘ik scoor op andere manieren’

“Toen ik bij de Familie Beekhuizen ging werken, stopte ik met vrijwilligerswerk. Momenteel scoor ik thuis op andere manieren punten: als een soort gezinssecretaresse zorg ik dat alles gestroomlijnd verloopt en iedereen tot bloei kan komen. En als de mannen op zaterdag allemaal de deur uit zijn, dan kan ik het hele huis door om… te poetsen.”