NIEUWS

Even voorstellen: onze nieuwe secretaresse Romy Wildemans

Familie Beekhuizen

Als je weleens bij Douglas in Tiel bent geweest, is dit wellicht een bekend gezicht voor je: Romy Wildemans. Romy (25) heeft een carrièreswitch gemaakt: van schoonheidsspecialist naar secretaresse bij Familie Beekhuizen.

Romy is een optimistische, enthousiaste en verzorgde dame die houdt van lachen en sociaal contact. “Ik ondersteun graag mensen. Ik vind het mooi dat de makelaars druk zijn in de buitendienst en dat ik vanuit de binnendienst zorg dat alles draait.”

De Betuwse groeide op in Varik, bij het fruitteeltbedrijf van haar familie. “Ik heb vanuit huis meegekregen hoe het gaat in familiebedrijven: hard werken met altijd oog voor elkaar. Zo gaat dat bij de Familie Beekhuizen ook en dat vind ik prachtig.”

Aanleiding voor de carrièreswitch waren de coronamaatregelen: “Ik mocht drie maanden geen klanten helpen en had daardoor veel tijd om na te denken. Ik vroeg me af: wil ik dit blijven doen? Wat wil ik nog leren?” Toen de maatregelen werden versoepeld, sprak ze erover met makelaar Henriëtte van Vessem, een van Romy’s vaste klanten in de schoonheidssalon waar ze – naast haar baan bij Douglas – ook werkte. Henriëtte wilde Romy wel in haar team hebben, maar op dat moment was er geen vacature. Begin dit jaar veranderde dat.

“Waar ik eerst anderhalf uur de tijd had voor een klant, ligt het tempo nu veel hoger. Het is aanpoten en spannend, want ik moet hier veel verschillende dingen doen en mijn koppie erbij houden. Maar af en toe moet je een gokje wagen in het leven, nietwaar? En misschien groei ik wel door tot assistent-makelaar of makelaar!”

Familie Beekhuizen