GEHEIMEN

De Betuwe krijgt een eigen monopolyspel

Familie Beekhuizen

Spelfanaten opgelet: de Betuwe krijgt een eigen monopolyspel en u bepaalt wat erin komt!

We lanceren binnenkort een nieuw spel: Monopoly De Betuwe. Samen met uw input stellen wij een regionale editie samen van het het wereldberoemde familiespel. We verruilen Amsterdam voor Tiel en de Kalverstraat voor misschien wel úw straat. Speelt u het spelletje mee?

Familie Beekhuizen

Welke elementen mogen niet ontbreken?
Monopoly De Betuwe biedt ruimte aan acht plaatsen en 22 straten. Buren, Culemborg, Lingewaard, Neder-Betuwe, Overbetuwe, Tiel en West Betuwe: het valt niet mee om een selectie te maken uit de plaatsen en straten in onze regio. En van de fruitteelt tot Appelpop: welke elementen mogen niet ontbreken?

Stem op uw eigen plaats of straat
De komende tijd zetten wij regelmatig polls op onze socialmediakanalen om met uw hulp de inhoud van het spel samen te stellen. Meedoen is simpel.

Volg ons op Facebook (facebook. com/familiebeekhuizenmakelaardij) en/of Instagram (instagram.com/ familiebeekhuizenmakelaardij) en stem mee.

‘Je hebt het Fruitcorso gewonnen. Je krijgt M10 van elke speler.’

We onderzoeken eerst voor welke plaatsnamen animo is en daarna volgen de straten. De meeste stemmen gelden!
Bent u net zo enthousiast als wij? Vraag uw buren en andere inwoners van uw woonplaats om mee te doen aan deze actie. En wie weet wordt u binnenkort eigenaar van uw eigen straat!