hero-image hero-image hero-image hero-image hero-image

Vraag 1

Welke karaktereigenschap móet jouw makelaar hebben?

Vraag 2

Wat vind je de prettigste benadering?

Vraag 3

Wat vind je het belangrijkst?

Vraag 4

Hoe trekt jouw makelaar jou over de streep?

Vraag 5

Voor welk motto ga jij?

produce-info
produce-info
produce-info
produce-info
produce-info

UITSLAG

Is Frederique uw makelaar?

Frederique Kronenberg is een allrounder op de vastgoedmarkt. Ze is nieuwsgierig en houdt ervan om mensen te verbinden. Ze luistert oprecht, analyseert en bedenkt mogelijkheden op maat. Ze zal nooit zomaar ongevraagd advies geven, maar durf te vragen; want met 25 jaar ervaring in het onroerend goed is Frederique de ideale adviseur op tal van vlakken. Frederique is iemand die snel schakelt. Ze is integer, ondernemend en ook een beetje ongeduldig: deze bezige bij is altijd in de weer. Na een intensieve werkdag gaat ze gerust thuis nog een avondje behangen. Ze is naast makelaar ook jurist, vertrouwenspersoon en mediator. Op haar vijfde verhuisde Frederique van Oegstgeest naar de Betuwe. Ze groeide op in Asch. Nu ze ouder is, begrijpt ze wel dat haar moeder destijds voor de Betuwe koos. Vandaag de dag woont Frederique in Driebergen met haar drie tieners Feyoena, Albert en Victor. Het gezin heeft een hond, twee katten en drie degoes: knaagdieren uit Chili. Leuk weetje: Frederique startte bij de Familie Beekhuizen nadat collega Jeroen van Vessem de woning van haar ouders verkocht. Waarom ze dat zelf niet deed? Omdat het verkopen van een woning een grote zakelijke transactie is, dat moet je niet zelf willen doen. Doordat Jeroen nuchter naar het proces keek, kon hij de belangen van Frederique en haar familie beter behartigen. Frederique werd zo ontzorgd en voorzien van het scherpste advies. En dit is precies hoe ze zelf ook te werk gaat!

hero-image
Doe de test opnieuw

UITSLAG

Is Saar uw makelaar?

Labrador Saar maakt als parttime kantoorhond het team compleet. Saar is de hond van Ap en Henriëtte en geregeld te vinden op kantoor in Zoelen. Het is een gezelligheidsdier en een allemansvriendin. Saar doet geen vlieg kwaad en ze begroet bezoekers het liefst zo enthousiast mogelijk.

hero-image
Doe de test opnieuw

UITSLAG

Is Ap uw makelaar?

Als je gaat samenwonen met de eigenaresse van een familiebedrijf, dan zit er niks anders op dan je aan te sluiten bij het bedrijf. Het overkwam Ap van Dolderen toen hij in 2006 verliefd werd op Henriëtte. Het duurde een paar jaar, maar eind 2013 werd hij officieel lid van de Familie Beekhuizen. “Ik ben inmiddels actief in de nieuwbouw, administratie, P&O én sparringsmaatje”, vat Ap het geheel samen. Afwisselend takenpakket Ap is blij met zijn afwisselende takenpakket. “Als ik de administratie doe, zit ik in een klein wereldje. Terwijl ik het heel leuk vind om met mensen in contact te zijn.” En onderschat Aps rol als ‘man van’ niet. Hij werkt de meeste dagen vanuit huis in Meteren, waar hij ook zorgt voor dochters Iris en Roos en de jonge zwarte labrador Saar. En hoewel ze niet meer thuis wonen, staat hij voor zijn kinderen Lex, Jeroen en Marlies ook altijd klaar. Nieuwbouw Ap staat bekend om zijn snelheid. Hij werkt in de nieuwbouw vaak in opdracht van projectontwikkelaars, dus verkoop van papier. “Ik reageer 24 uur per dag, ook ’s avonds als ik op de bank zit. Bovendien werk ik ook ’s avonds op kantoor als dat beter uitkomt voor mijn klanten.” Heb je vragen over nieuwbouw? Dan kun je bij Ap terecht.

Neem vrijblijvend contact op:
(0344) 691569 ap@familiebeekhuizen.nl
hero-image
Doe de test opnieuw

UITSLAG

Is Janine uw makelaar?

In augustus 2019 gooide Janine Vermeer haar leven over een andere boeg. Na dertien jaar fulltime moeder te zijn geweest, vroeg Familie Beekhuizen haar om office manager Celine te vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof. “Waar begin ik aan?”, dacht Janine de eerste weken. “Echt alles was nieuw voor me, het was best pittig.” Inmiddels is Janine niet meer weg te denken bij de Familie Beekhuizen en blijft ze het team versterken. Enthousiast Janine heeft een ondersteunende, oplossingsgerichte rol. Ze helpt haar collega’s waar ze kan, bemiddelt tussen alle afspraken. Ze vindt alles leuk en staat dan ook bekend om haar enthousiasme. Het meest enthousiast wordt ze van het contact met mensen. “Ik neem de telefoon aan, dus ik spreek een hoop mensen. Ik vind het belangrijk dat ik met iedereen goed contact heb.” Ook met het team. Ze heeft zich onmisbaar gemaakt en in korte tijd een plekje veroverd in het hechte team. “Het is de leerzaamste tijd van mijn leven. Het team staat achter me. Daardoor ben ik tot ontwikkeling gekomen. Ik leer nog elke dag. Ik heb mijn plekje gevonden en wil nooit meer wat anders.” Janine woont samen met haar vriend Jordy en haar zoons Damien en Delano in Kesteren. “Ik hoef niet te werken, maar ik vind het gewoon leuk. En daar doe ik het uiteindelijk allemaal voor.”

Neem vrijblijvend contact op:
(0344) 691569 info@familiebeekhuizen.nl
hero-image
Doe de test opnieuw

UITSLAG

Is Twan uw makelaar?

Twan van Mourik voelt feilloos aan hoe jij graag benaderd wilt worden. Hij is vriendelijk, houdt van een praatje en heeft oog voor iedereen. Twan is ondernemend, sportief en energiek: jouw opdracht is voor hem een wedstrijd die hij speelt om te winnen. Van trainingspak naar maatpak  In de zomer van 2021 verruilde Twan zijn trainingspakken voor maatpakken. Nadat hij zijn diploma voor gymleraar zijn ontvangst nam, sloeg hij een hele andere weg in: hij werd lid van Familie Beekhuizen. Op dit moment combineert hij het werk als vastgoedadviseur met een opleiding tot makelaar en taxateur.

hero-image
Doe de test opnieuw

UITSLAG

Is Henriëtte uw makelaar?

Henriëtte van Vessem is een echte creatieveling. Ze bedenkt graag hoe het beter kan en het liefst out of the box. Zo kwam er een datingapp voor woningen en een huis-aan-huisblad: het Familie magazine. Momenteel ontwikkelt ze een monopolyspel voor de Betuwe. Net als haar broer Jeroen is Henriëtte direct in haar communicatie. Je kunt aan haar wel een klusje overlaten. Ze voelt zich erg verbonden met haar familie, haar werk en haar opdrachtgevers. Henriëtte is iemand met hart voor de zaak. Familiebedrijf Samen met Jeroen geeft Henriëtte leiding aan Familie Beekhuizen, het familiebedrijf dat werd opgericht door haar moeder Heleen Beekhuizen. Henriëttes man Ap werkt als nieuwbouwspecialist. Ze hebben twee dochters: Iris en Roos en wonen in Meteren.

hero-image
Doe de test opnieuw

UITSLAG

Is Jeroen uw makelaar?

Jeroen van Vessem is een aanpakker. Hij is zakelijk en werkt resultaatgericht. Jeroen is praktisch in zijn oplossingen en hij windt er geen doekjes omheen: hij is direct en eerlijk. Je weet precies wat je aan hem hebt. Bovendien werkt hij razendsnel en is hij altijd enthousiast. Chefke Jeroens collega’s typeren hem als ‘chefke’. Hij heeft dan ook de dagelijkse leiding met zijn zus Henriëtte sinds ze de makelaardij overnamen van hun overleden moeder Heleen Beekhuizen. Jeroen weet alles, is een wandelend archief. Jeroen is niet alleen een perfecte makelaar, maar ook taxateur. Hij kan alle huizenprijzen van 25 jaar geleden nog opnoemen. Hoe hij dat doet? “Dat gaat vanzelf. Dat komt voort uit betrokkenheid.”

hero-image
Doe de test opnieuw

UITSLAG

Is Celine uw makelaar?

Celine Pries noemt makelaars ‘fladderende vlinders die willen vliegen’. Zij is de vrouw die er achter de schermen voor zorgt dat de makelaars dat zo veel mogelijk kunnen doen. Dat doet ze door ze te ontlasten en orde in de chaos te scheppen. In tegenstelling tot de drukke makelaars, is Celine de rust zelve. “Ik vind het lekker om alles op orde te krijgen en overzicht te houden. Ik ben daar ook goed in. Als kind deed ik dat al, hield ik de boel als ‘middelste’ bij elkaar. Ik had vroeger wel de ambitie om makelaar te zijn, maar ik ben erachter gekomen dat ik veel beter tot mijn recht kom op kantoor.” Duizendpoot Op kantoor is Celine een duizendpoot. Ze neemt de telefoon op, werkt alle brochures uit, maakt de afspraken. Ze is het centrale aanspreekpunt, een vraagbaak, zowel intern als extern. Celine woont samen met haar vriend Pierre en dochter Fientje in Arnhem.

Neem vrijblijvend contact op:
0344691569 info@familiebeekhuizen.nl
hero-image
Doe de test opnieuw
0%
Vraag 1 van 5