hero-image hero-image hero-image hero-image hero-image

Vraag 1

Welke karaktereigenschap móet jouw makelaar hebben?

Vraag 2

Wat vind je de prettigste benadering?

Vraag 3

Wat vind je het belangrijkst?

Vraag 4

Hoe trekt jouw makelaar jou over de streep?

Vraag 5

Voor welk motto ga jij?

UITSLAG

Is Jeannine Sajtos - de Kock uw makelaar?

Graag stellen we onze nieuwe office manager Jeannine aan je voor, niet te verwarren met Janine. Het klinkt hetzelfde, maar je schrijft het anders. Jeannine (51) is vorige week gestart als extra versterking om de aanhoudende drukte op te vangen.   “We zoeken een pitbull met overallvisie die overzicht kan bewaren”, vertelde Jeroen in het eerste gesprek met Jeannine. Ze voelde zich gelijk aangesproken. “Ik ben iemand die structuur toevoegt, regie voert en collega’s ontlast. Familie Beekhuizen heeft een goede naam en een positief imago. Ze stralen gezelligheid uit en dat komt goed uit, want ik ben ook een gezelligheidsmens. Ik vind lachen heel belangrijk.”   “Ik heb 28 jaar bij de Rabobank gewerkt. Het Rabobloed is door de jaren heen door mijn aderen gaan stromen. Ik hoop ook van deze familie een soort bloedverwant te worden. Omdat ik zelf hecht ben met mijn familie - ik kom uit een groot gezin met zes meiden - snap ik hoe het werkt. En hoewel ik hier pas anderhalve week ben, voel ik me al onderdeel van de familie. Ik voel me zelfs al thuis!”    Nu vragen we ons af: hoe houden we Jeannine en Janine fonetisch uit elkaar? We zijn op zoek naar een leuke bijnaam voor Jeannine. Heb jij een idee? Dan lezen we graag je reactie hieronder!    #jeannine #janine #familiebeekhuizen #debetuwe #tuil #gezelligheid   

Neem vrijblijvend contact op:
0344-691569 info@familiebeekhuizen.nl
hero-image
Doe de test opnieuw

UITSLAG

Is Saar uw makelaar?

Labrador Saar maakt als parttime kantoorhond het team compleet. Saar is de hond van Ap en Henriëtte en geregeld te vinden op kantoor in Zoelen. Het is een gezelligheidsdier en een allemansvriendin. Saar doet geen vlieg kwaad en ze begroet bezoekers het liefst zo enthousiast mogelijk.

hero-image
Doe de test opnieuw

UITSLAG

Is Ap uw makelaar?

Als je gaat samenwonen met de eigenaresse van een familiebedrijf, dan zit er niks anders op dan je aan te sluiten bij het bedrijf. Het overkwam Ap van Dolderen toen hij in 2006 verliefd werd op Henriëtte. Het duurde een paar jaar, maar eind 2013 werd hij officieel lid van de Familie Beekhuizen. “Ik ben inmiddels actief in de nieuwbouw, administratie, P&O én sparringsmaatje”, vat Ap het geheel samen. Afwisselend takenpakket Ap is blij met zijn afwisselende takenpakket. “Als ik de administratie doe, zit ik in een klein wereldje. Terwijl ik het heel leuk vind om met mensen in contact te zijn.” En onderschat Aps rol als ‘man van’ niet. Hij werkt de meeste dagen vanuit huis in Meteren, waar hij ook zorgt voor dochters Iris en Roos en de jonge zwarte labrador Saar. En hoewel ze niet meer thuis wonen, staat hij voor zijn kinderen Lex, Jeroen en Marlies ook altijd klaar. Nieuwbouw Ap staat bekend om zijn snelheid. Hij werkt in de nieuwbouw vaak in opdracht van projectontwikkelaars, dus verkoop van papier. “Ik reageer 24 uur per dag, ook ’s avonds als ik op de bank zit. Bovendien werk ik ook ’s avonds op kantoor als dat beter uitkomt voor mijn klanten.” Heb je vragen over nieuwbouw? Dan kun je bij Ap terecht.

Neem vrijblijvend contact op:
(0344) 691569 ap@familiebeekhuizen.nl
hero-image
Doe de test opnieuw

UITSLAG

Is Janine uw makelaar?

In augustus 2019 gooide Janine Vermeer haar leven over een andere boeg. Na dertien jaar fulltime moeder te zijn geweest, vroeg Familie Beekhuizen haar om office manager Celine te vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof. “Waar begin ik aan?”, dacht Janine de eerste weken. “Echt alles was nieuw voor me, het was best pittig.” Inmiddels is Janine niet meer weg te denken bij de Familie Beekhuizen en blijft ze het team versterken. Enthousiast Janine heeft een ondersteunende, oplossingsgerichte rol. Ze helpt haar collega’s waar ze kan, bemiddelt tussen alle afspraken. Ze vindt alles leuk en staat dan ook bekend om haar enthousiasme. Het meest enthousiast wordt ze van het contact met mensen. “Ik neem de telefoon aan, dus ik spreek een hoop mensen. Ik vind het belangrijk dat ik met iedereen goed contact heb.” Ook met het team. Ze heeft zich onmisbaar gemaakt en in korte tijd een plekje veroverd in het hechte team. “Het is de leerzaamste tijd van mijn leven. Het team staat achter me. Daardoor ben ik tot ontwikkeling gekomen. Ik leer nog elke dag. Ik heb mijn plekje gevonden en wil nooit meer wat anders.” Janine woont samen met haar vriend Jordy en haar zoons Damien en Delano in Kesteren. “Ik hoef niet te werken, maar ik vind het gewoon leuk. En daar doe ik het uiteindelijk allemaal voor.”

Neem vrijblijvend contact op:
(0344) 691569 info@familiebeekhuizen.nl
hero-image
Doe de test opnieuw

UITSLAG

Is Twan uw makelaar?

Twan van Mourik voelt feilloos aan hoe jij graag benaderd wilt worden. Hij is vriendelijk, houdt van een praatje en heeft oog voor iedereen. Twan is ondernemend, sportief en energiek: jouw opdracht is voor hem een wedstrijd die hij speelt om te winnen. Van trainingspak naar maatpak  In de zomer van 2021 verruilde Twan zijn trainingspakken voor maatpakken. Nadat hij zijn diploma voor gymleraar zijn ontvangst nam, sloeg hij een hele andere weg in: hij werd lid van Familie Beekhuizen. Op dit moment combineert hij het werk als vastgoedadviseur met een opleiding tot makelaar en taxateur.

hero-image
Doe de test opnieuw

UITSLAG

Is Mâcé uw makelaar?

Mâcé Dolron vindt zichzelf nog te jong voor de eigenschap zorgzaam, maar ze is het echt. Ze maakt het iedereen naar de zin. Deze duizendpoot weet alles van interieur en bouwkunde, en zadelt zichzelf graag op met allerhande klusjes. Stilzitten is niks voor haar. Het is nooit saai met Mâcé en ze is een beetje eigenwijs. Perfectionist Als perfectionist bemoeit Mâcé zich tot in detail met de gang van zaken. Het cadeautje bij de notaris, het koekje bij de koffie, de gordijnen in het bedrijfspand: Mâcé zorgt dat alles klopt. “Ik denk dat ze wel eens gek van me worden.” Haar collega’s vinden het juist verfrissend, ze brengt het team dichter bij elkaar. Als iedereen overloopt van het werk en er geen tijd is om te eten, komt Mâcé met een pan soep op kantoor. “Als iedereen oké is, ben ik dat ook."

Neem vrijblijvend contact op:
(0344) 691569 mace@familiebeekhuizen.nl
hero-image
Doe de test opnieuw

UITSLAG

Is Henriëtte uw makelaar?

Henriëtte van Vessem is een echte creatieveling. Ze bedenkt graag hoe het beter kan en het liefst out of the box. Zo kwam er een datingapp voor woningen en een huis-aan-huisblad: het Familie magazine. Momenteel ontwikkelt ze een monopolyspel voor de Betuwe. Net als haar broer Jeroen is Henriëtte direct in haar communicatie. Je kunt aan haar wel een klusje overlaten. Ze voelt zich erg verbonden met haar familie, haar werk en haar opdrachtgevers. Henriëtte is iemand met hart voor de zaak. Familiebedrijf Samen met Jeroen geeft Henriëtte leiding aan Familie Beekhuizen, het familiebedrijf dat werd opgericht door haar moeder Heleen Beekhuizen. Henriëttes man Ap werkt als nieuwbouwspecialist. Ze hebben twee dochters: Iris en Roos en wonen in Meteren.

hero-image
Doe de test opnieuw

UITSLAG

Is Jochem uw makelaar?

Zin om te lachen? Dan moet je bij Jochem Beekhuizen zijn. Stabiliteit kenmerkt hem, maar saai is het nooit met Jochem. Hij denkt na voordat hij in actie komt en conflicten komen niet voor in zijn vocabulaire. Net als een kameleon neemt hij graag de kleur aan van zijn omgeving. Jochem is een echte teamplayer. Hij is er altijd. Als kind was zijn tante Heleen – oprichter van de Familie Beekhuizen – zijn grote voorbeeld. Na een studie in Groningen werd Jochems droom om makelaar te worden werkelijkheid. Zijn nichtje Henriëtte vroeg hem of hij het eens wilde proberen in het familiebedrijf. Een keuze waar hij nooit een dag spijt van heeft gehad. Meer dan een baan De Familie Beekhuizen bezorgde hem niet alleen een geweldige baan; ook ontmoette hij zijn vriendin Ingrid bij de Familie Beekhuizen. Samen met Ingrid, dochter Bibi en zijn twee ‘bonuskinderen’ Kate en Zola woont Jochem in Zoelen.

Neem vrijblijvend contact op:
0344691569 jochem@familiebeekhuizen.nl
hero-image
Doe de test opnieuw

UITSLAG

Is Jeroen uw makelaar?

Jeroen van Vessem is een aanpakker. Hij is zakelijk en werkt resultaatgericht. Jeroen is praktisch in zijn oplossingen en hij windt er geen doekjes omheen: hij is direct en eerlijk. Je weet precies wat je aan hem hebt. Bovendien werkt hij razendsnel en is hij altijd enthousiast. Chefke Jeroens collega’s typeren hem als ‘chefke’. Hij heeft dan ook de dagelijkse leiding met zijn zus Henriëtte sinds ze de makelaardij overnamen van hun overleden moeder Heleen Beekhuizen. Jeroen weet alles, is een wandelend archief. Jeroen is niet alleen een perfecte makelaar, maar ook taxateur. Hij kan alle huizenprijzen van 25 jaar geleden nog opnoemen. Hoe hij dat doet? “Dat gaat vanzelf. Dat komt voort uit betrokkenheid.”

hero-image
Doe de test opnieuw

UITSLAG

Is Celine uw makelaar?

Celine Pries noemt makelaars ‘fladderende vlinders die willen vliegen’. Zij is de vrouw die er achter de schermen voor zorgt dat de makelaars dat zo veel mogelijk kunnen doen. Dat doet ze door ze te ontlasten en orde in de chaos te scheppen. In tegenstelling tot de drukke makelaars, is Celine de rust zelve. “Ik vind het lekker om alles op orde te krijgen en overzicht te houden. Ik ben daar ook goed in. Als kind deed ik dat al, hield ik de boel als ‘middelste’ bij elkaar. Ik had vroeger wel de ambitie om makelaar te zijn, maar ik ben erachter gekomen dat ik veel beter tot mijn recht kom op kantoor.” Duizendpoot Op kantoor is Celine een duizendpoot. Ze neemt de telefoon op, werkt alle brochures uit, maakt de afspraken. Ze is het centrale aanspreekpunt, een vraagbaak, zowel intern als extern. Celine woont samen met haar vriend Pierre en dochter Fientje in Arnhem.

Neem vrijblijvend contact op:
0344691569 info@familiebeekhuizen.nl
hero-image
Doe de test opnieuw
0%
Vraag 1 van 5