GEHEIMEN

Bingewatch jij ook geregeld? Drie kijktips van Celine

Familie Beekhuizen

Bingewatch jij ook geregeld? Drie kijktips van Celine

1. The Queen’s Gambit. “Deze Netflix-serie gaat over schaken. Vroeger heb ik op school meegedaan met een schaaktoernooi en toen lag ik er in de tweede ronde al uit. Ondanks dat ik sinds die tijd niks meer met schaken heb, vond ik deze serie zeer verrassend. Ik heb The Queen’s Gambit zelfs in één weekend uitgekeken.”

2. Unbelievable. “Dit verhaal heeft geen leuk onderwerp. Het gaat over een meisje uit een pleeggezin dat niet wordt geloofd als ze iets ergs meemaakt. Het is waargebeurd Je kunt ervan leren hoe belangrijk goede communicatie is. Je beleeft het verhaal uit verschillende perspectieven. Je ziet hoe naar aanleiding van onterechte vooroordelen en verkeerde aannames dingen helemaal mislopen. Ook deze serie staat op Netflix.”

3. Soul. “Disneyfilms zijn voor mij een guilty pleasure. Soul is een kinderfilm die op Disney+ staat. Het gaat over een muziekleraar die meer uit zijn leven wil halen. Als hij doodgaat, krijgt hij de kans om terug te keren en zijn leven anders te leiden. Hij komt erachter dat het voorheen zo slecht nog niet was. De film heeft iets relativerends, wat veel mensen in deze tijd wel kunnen gebruiken. Kijk naar wat je hebt en koester dat, in plaats van dat je focust op wat je niet hebt.”

Familie Beekhuizen