hero-image

Familie Beekhuizen

Meet the family

Makelaars & taxateurs

Geboren en getogen in de Betuwe

Nieuwe woningen

Toon volledig aanbod

Pssst.

Pssst.

Monopoly De Betuwe

Monopoly De Betuwe is uit! Vanaf nu kun je leven als een vastgoedmagnaat in de Betuwe. Je loopt van de Weverstraat in Ophemert naar de Rijnstraat in Ingen. Onderweg koop je het station van Geldermalsen of misschien wel Familie Beekhuizen in Zoelen! Tenzij je in de gevangenis belandt. Het kan allemaal in het nieuwe collector’s item Monopoly De Betuwe. Een must-have voor elke Betuwer. Wil jij ook een exemplaar ontvangen van deze limited edition

Meer over Monopoly De Betuwe
Familie Beekhuizen Familie Beekhuizen
house

Quiz

Bij welke makelaar voel jij je thuis?

Henriëtte van Vessem, Jeroen van Vessem en Twan van Mourik: drie hele verschillende type makelaars met allemaal hun eigen identieke aanpak. Met wie match jij het best? Doe de test en ontdek bij wie jij je thuis voelt.

Doe de quiz

01

hero-image
Henriëtte van Vessem

Makelaar-taxateur

02

hero-image
Jeroen van Vessem

Makelaar-taxateur

03

hero-image
Twan van Mourik

Vastgoedadviseur

Het familieverhaal

Een (h)echte familie van specialisten

In 1993 startte onze moeder en schoonmoeder Heleen Beekhuizen als een van de eerste vrouwelijke makelaars vol inzet en overgave haar eigen makelaarskantoor. En met succes: het kantoor kan niet meer worden weggedacht uit de Betuwe. Haar hart voor de zaak, enthousiasme voor het vak en persoonlijke inzet kenmerken het bedrijf nog steeds na ruim 29 jaar. Heleen Beekhuizen Makelaardij is uitgegroeid tot een (h)echt familiebedrijf van specialisten: Familie Beekhuizen.

Het hele verhaal
Familie Beekhuizen Familie Beekhuizen Familie Beekhuizen

Settle

Als eerste op de hoogte van nieuwe woningen op de markt

Op zoek naar een woning? Download dan Settle, onze datingapp voor woningen in de Betuwe. Het aanbod van alle makelaars in de regio staat er bij elkaar. Met een swipe naar rechts voeg je een woning toe aan je persoonlijke lijst met favorieten en met een swipe naar links laat je weten dat je een woning niks vindt. Met Settle bekijk je alle woningen tot in detail. Vanuit de app plan je eenvoudig een bezichtiging of breng je een bod uit. Het aanbod is altijd actueel: nieuwe woningen staan er al op voordat ze funda hebben bereikt.

Bekijk de uitlegvideo
Familie Beekhuizen
Familie Beekhuizen